Fotoutställning i Binneberg - Fotograf Riise

Binneberg Anno 2013 Porträtt fotoutställning

Binneberg 9 Maj

Så var det äntligen dags för vernissage i Binnebergs tingshus. I början var det lugnt, sedan blev det full fart. Helt klart var det uppskattat med fotografier och porträtt. Att det sedan fanns tre olika utställningar att se var också populärt.

På plats fanns vår resekamera från 1890.  Kameran intresserade  många och det blev en hel del demonstrationer av hur man arbetar med den . Det blev också en hel del fotografihistoria.

Vår resekamera från 1890. Här i tingssalen i Binnebergs tingshus. I bakgrunden syns några av de utställda porträtten.

 

Porträtt utställning i Binneberg - Fotograf Riise

Här visas porträtt av från vänster till höger, Lars Tullberg, Ewa Perzanowska och Erik Hasselström. Bilden på Lars Tullberg är tagen med vår ateljékamera de andra två med resekameran.

 

Darkness and Light – utställning i Binneberg

Mats Svensson, Marianne Magnusson och Ulf Uvesten underhöll under eftermiddagen med blues country.

Det blev också många demonstrationer av fotopolymer-tekniken i anslutning till utställningen av grafik i nämndemansrummet. En trappa upp hos Ulla Taflin var det akvarell som diskuterades och beundrades.

Musiken på eftermiddagen gav möjlighet till en liten paus och då fick även benen vila ett tag. Det är hårt med stengolv.

För dig som vill se utställningen finns det fortfarande möjlighet. Två helger till, i pingst och den 25-26 är det öppet kl 14-17.

Här kan ni läsa mer om utställningen och historiken.