skomakare

Skomakare Ulf Persson Skövde Skomakeri

Det finns en riktig skomakare i Skövde, Skövde Skomakeri. Vi blev lyckliga då våra favoritskor fick nytt liv. Ett par nya skor blev det också. De säljer engelska och australienska skor som är väldigt fina. Miljön är traditionell och det finns massor med roliga verktyg.

Vi fick under en lunch fotografera skomakare Ulf Persson. Det tar litet tid att ställa i ordning allt så den dagen blev Ulfs lunch kort.  Bilderna är tagna med vår 13×18  resekamera från 1890 med ett 10 tums Voigtländer Euryscop objektiv från samma år.

Skomakare Ulf Person, Skövde Skomakeri

Skomakare Ulf Persson Skövde Skomakeri vid symaskinen

 

Skomakare Ulf Person, Skövde Skomakeri

Ulf Person med en Crocett & Jones sko

Du hittar flera bilder tagna med denna kamera här: Gyllenhaks Byggnadsvård